Top Detailing
Top Detailing

Termeni si conditii

Politica cookie


Sc Andi solutions & ideas srl, în calitate de administrator al www.top-detailing.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale persoanelor care vizitează acest site în vederea informării sau efectuării de alte operațiuni.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, SC Andi solutions & ideas SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

SC Andi solutions & ideas SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.top-detailing.ro.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

dreptul la informare (art.12)

dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

dreptul de opoziţie (art.15);

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de SC Andi solutions & idead SRL în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.


SC Andi solutions & ideas SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale.

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

SC Andi solutions& ideas SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

realizării de rapoarte

realizării de informari în scopuri proprii;


Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face Site-ul mai uşor de utilizat. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii Site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul acestuia

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa site-ul va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

 

Top Detailing
Instagram

Ultimele masini stilizate de noi

2021 © Top-Detailing. All Rights Reserved. Built by Connecto Agency